Menu
X

Valeria Maslii a invins CANCERUL la Spitalul Medical Park din Istanbul

La un an si zece luni, Valeria Maslii a fost diagnosticata cu tumoare hepatica, iar biopsia a confirmat ca este vorba despre un cancer. Diagnosticul stabilita de medici a fost ca un cutit in inima pentru parinti. Cu toate acestea, ei si-au adunat puterile pentru a-i salva viata. 

Dupa mai multe analize, medicii de la Chisinau i-au dat ultimul verdict: ca boala Valeriei este incurabila. Si cum un parinte isi apara puiul pana la capat, parintii Valeriei au mers in Turcia, la Spitalul Medical Park din Istanbul, pentru alte interventii. Transportata in stare critica, medicii turci erau ingroziti de cele vazute. O echipa intreaga a lucrat la cazul Valeriei. Doctorii oncologi de la Medical Park au depus tot efortul pentru a-i salva viata micutei si in cele din urma au reusit.

Dupa aproape un an petrecut in Turcia, facand numeroase tratamente, astazi Valeria impreuna cu mama ei se intorc acasa, in Moldova. Acum micuta este in afara oricarui pericol, insa va fi in continuare sub monitorizarea medicilor.

Galerie foto

Despre Grupul Medical Park

Ne-am lansat in anul 1995, iar la ora actuala Grupul Medical Park deserveste pacienti in 25 de spitale situate in 17 orase din Turcia. In momentul de fata este actorul principal al sectorului medical, avand peste 428.500 mp, 166 de sali de operatie, 3506 paturi si peste 11.000 de angajati. Indiferent de statul social si economic, serviciile de acces la asistenta medicala la standarde internationale sunt bazate de principiul „sanatate pentru toti”.

Medical Park monitorizeaza indeaproape tehnologii de inalta clasa si metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, isi propune sa serveasca drept model in stiinta si practici inovatoare. Grupul continua adaugarea de noi membri, in conformitate cu principiul „este dreptul fiecarui popor de a trai sanatos si sa aiba acces la serviciile de sanatate”.

Anticipam sa devenim un centrul medical de renume mondial. Echipele noastre medicale de la toate Spitalele Medical Park si-au dat angajamentul sa conduca spre un viitor al domeniului medical prin furnizarea la cel mai inalt nivek de servicii pentru pacientii nostri si familiile lor.

Misiunea noastra este de a impartasi expertiza noastra la nivel inalt, la cele mai accesibile preturi. Investim continuu in resursele noastre umane, in tehnologii si facilitati medicale, fara a face compromisuri pe codul de etica medicala sau a drepturilor pacientilor. Din anul 2016, Romania face parte din Grupul Medical Park.

Zeci de copii bolnavi de cancer, salvati la Medical Park

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

Medicalpark Romania.