Menu
X

Rianna Oancea a fost operata cu succes la Medical Park! Cu pasi repezi spre normalitate!

O poveste trista cu final fericit!

Tot mai multi copii din Romania, ai caror copii au fost diagnosticati cu boli grave aleg sistemele medicale de peste hotare. In strainatate, pruncii lor primesc sanse reale la viata. O fetita din judetul Bihor, pe nume Rianna Maria Oancea, care s-a nascut cu picioarele strambe a fost operata in Romania de 2 ori, fara succes insa. Operata si tratata la Spitalul Medical Park din Istanbul, ea a inceput sa calce normal, iar acum poate sa viseze la momentul in care va alerga si se va juca in parc.

Ea este Rianna, are 5 ani si a fost diagnosticata cu regresie medulara, adica are picioarele strambe si nu calca normal. Din acest motiv, nu poate merge si nu se poate bucura de viata precum ceilalti copii. Fetita a fost operata in Romania, de 2 ori, dar din pacate, fara rezultat.

„Ii lipseste maduva spinarii, se termina la L2, nu se dezvolta normal de la genunchi in jos. In timpul sarcinii nu am stiut ca ar fi probleme”, afirma Adina Oancea, mama Riannei.

Disperata, mama copilei a consultat un medic ortoped de la Spitalul Medical Park din Istanbul, care i-a dat sperante. Rianna a fost operata pentru a 3-a oara, in Istanbul, iar acum face recuperare. In sfarsit a reusit sa calce pe toata talpa, dar greul inca nu s-a terminat, urmeaza alte 9 saptamani de recuperare.

„Multumim lui Dumnezeu ca am reusit sa ajunge aici – la Spitalul Medical Park din Istanbul, cu ea sa fie bine. Ne dorim din tot suflet sa poata sa umble si ea ca ceilalti copii”, continua mama Riannei.

Rianna este intelegatoare, stie ce i se intampla si este constienta ca trebuie sa aiba rabdare. Boala a maturizat-o mult prea devreme. Zeci de copii din tara noastra, diagnosticati cu afectiuni grave, isi gasesc salvarea la Spitalul Medical Park din Istanbul, an de an. Dincolo de faptul ca sunt tratati in conditii decente, cu aparatura ultramoderna, in Turcia, de pilda, pentru a uita de durere, copiii sunt rasfatati de angajatii spitalului. Sunt dusi pe litoral sau in parc, saptamanal, iar atunci cand sosesc, sunt transporati la spital ori la hotel, gratuit. De asemenea, au mereu la dispozitie, fara costuri, traducatori. [sursa: Prima TV]

Opinie medicala GRATUIT la Grupul Medical Park

Despre Grupul International de Spitale Medical Park

Ne-am lansat în anul 1995, iar la ora actuală Grupul Medical Park deserveşte pacienţi în 31 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, având peste 428.500 mp, 166 de săli de operaţie, 3506 paturi şi peste 11.000 de angajaţi. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”.

Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. 

Anticipăm să devenim un centrul medical de renume mondial. Echipele noastre medicale de la toate Spitalele Medical Park şi-au dat angajamentul să conducă spre un viitor al domeniului medical prin furnizarea la cel mai înalt nivek de servicii pentru pacienţii noştri şi familiile lor. 

Misiunea noastră este de a împărtăşi expertiza noastră la nivel înalt, la cele mai accesibile preţuri. Investim continuu în resursele noastre umane, în tehnologii şi facilităţi medicale, fără a face compromisuri pe codul de etică medicală sau a drepturilor pacienţilor. Din anul 2016, România face parte din Grupul Medical Park.

Medical Park in Romania

Reprezentant Romania: Aura TASENŢE

  • Adresă: mun. Constanţa, Bvd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033)
  • Telefon: +40727593533
  • E-mail: office@medicalparkromania.com
Impartaseste informatia cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

© Copyright 2017 Medicalpark Romania. Toate drepturile sunt rezervate. Website-ul este realizat de Agentia de PR Plus Communication