Menu
X

După 2 ani de luptă, Cristian a învins CANCERUL!

Acum aproape 2 ani, Cristian Filip, elevul-premiant din judeţul Brăila, a primit cumplita veste că suferă de o formă gravă de cancer, chiar cu o zi înainte de a-şi cunoaşte noii colegi de liceu. După şedinţe dure de chimioterapie, operaţii şi dureri îngrozitoare şi multe lacrimi, Cristian a ieşit invingător în lupta cu CANCERUL, fiind salvat la Spitalul Medical Park din Istanbul.

Totul a început cu o banală temperature în timpul nopţii de 13 septembrie 2015, dar nici prin cap nu îi trecea băiatului că ar putea să sufere de o maladie atât de gravă, mai ales că iubea sportul, mânca sănătos şi avea mare grijă de corpul lui. Trebuia să ajungă la festivitatea de începere a noului an, însă a făcut cale întoarsă, iar drumul lui s-a oprit într-un spital din Bucureşti. După investigaţii amănunţite şi un tratament de 3 saptămâni, doctorii i-au spus sec: “Nu prea mai are multe şanse să trăiască, boala e foarte avansată. Lasaţi-l să se bucure de ultimele clipe, acasă!”.
Părinţii erau pur şi simplu şocaţi la auzul acestor vorbe, nu au vrut nici în ruptul capului să accepte cruntul destin şi au cerut ajutor în mai multe ţări din afară României. Au trimis actele medicale în Germania, Italia şi în Turcia, iar cel mai rapid răspuns a venit de la o clinică din Istanbul. Nu au stat să zăbovească şi au urcat în primul avion pentru a-şi salva copilul.

După 2 zile de la internare, Cristian a fost operat, extirpându-i-se de pe o coastă tumora numită Sarcom Ewing şi a început şedinţele de chimioterapie şi radioterapie. Niciodată nu a apucat să se gândească la gravitatea problemei, se gândea doar la rezolvare şi cum să nu-şi rănească persoanele iubite, care se rugau pentru el.

Timpul trecea iar părinţii rămâneau în urmă cu plata facturilor medicale. Între şedinţele de chimioterapie şi investigaţii, Cristian vorbea cu oamenii pe Internet şi îi ruga să-l ajute. O facea singur, fără ajutorul nimănui, deoarece părinţii au vândut tot, s-au împrumutat pentru a-şi salva fiul. La un moment dat, nu a mai rezistat să joace acest dublu rol, deoarece trebuia să se concentreze strict pe tratarea bolii lui, şi a apelat la sprijinul Asociaţiei “Salvează o inimă”. De atunci încolo, zeci de mii de oameni din România au fost sensibilizaţi de drama prin care trece Cristian şi au contribuit financiar pentru achitarea tratamentului.

Din nefericire, tratamentul aplicat nu îşi facea efectul, iar vindecarea bătea pasul pe loc. Au fost nevoiţi să schimbe clinica, astfel au ajuns la Spitalul Medical Park din Istanbul, acolo unde mai mulţi copii din România au reuşit să învingă cancerul. După alte investigaţii amănunţite, doctorii au hotărât ca băiatul să fie supus unei alte intervenţii chirurgicale, operaţie care a durat mai bine de 7 ore, pe care părinţii le-au simţit cât o viaţă. Într-un final, chirurgul a ieşit din sala de operaţie, şi-a scos masca şi s-a luminat la faţă. “Cristi va fi bine, nu am mai văzut atâta forţă şi dorinţă de viaţa”, au fost vorbele acestuia, care le-au dat putere părinţilor.

Următoarea etapă, şi ultima de altfel, a fost transplantul de celule stem, menit să îi refacă sistemul imunitar compromis de atâtea şedinţe de chimioterapie. Totul a decurs foarte bine, analizele medicale s-au îmbunătăţit de la o zi la alta, iar doctorul i-a spus zâmbind: “Ei bine, dragă prietene, te anunţ că eşti un mare învingător şi poţi pleca acasă liniştit! Ne vedem la controalele periodice!”

“Viaţa m-a pus la grele încercări, dar această cruntă experienţă m-a învăţat să iubesc mai mult viaţa, pe cei dragi, chiar şi pe necunoscuţi. În ţară mi s-a spus că pot pleca acasă deoarece nu mai am mult timp de trăit şi e mai bine să mă bucur de ultimele clipe în sânul familiei. Nu voiam să accept că viaţa e atât de crudă, atât de cinică, încât să mă distrugă ca măcar să pot lupta. Am decis să nu mă las, am cerut ajutor peste hotare şi Dumnezeu m-a lăsat pe mâna doctorilor de la Spitalul Medical Park din Istanbul, care mi-au redat viaţa. Am simţit cum Dumnezeu îmi veghează fiecare pas spre vindecare şi cum lucrează prin aceşti excepţionali doctori. Tot ce îmi doresc acum este să reiau şcoala, să învăţ la fel de bine şi să devin într-o bună zi doctor, astfel încât să am ocazia de a salva la rândul meu vieţi”, declară Cristian Filip, adolescentul care a învins cancerul după 2 ani de tratament.

Costurile au fost acoperite din fondurile proiectului international „You’ll never walk alone!”, organizat de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Google, Spitalul Medical Park din Istanbul si Agentia de PR Plus Communication. De altfel, proiectul umanitar a fost nominalizat la Gala Societatii Civile.

Pentru mai multe informatii despre acest caz sau despre proiectul international, sunati la 0727593533 (reprezentant Romania al Medical Park) sau contactati-ne prin e-mail, la office@medicalparkromania.com.

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
image

Flavia s-a născut cu 3 găuri în inimioară. A fost operată cu succes, iar viaţa ei a fost salvată!

Flavia Ştefania Potorac s-a născut prematur, pe data de 4 februarie 2017, iar la 2 zile de la fericitul eveniment, doctorii au depisat o problemă la inimă, un suflu sistolic slab. Fetiţei i s-au depistat mai târziu trei găuri în inimioară, iar după o operaţie foarte complicată şi riscantă de 5 ore, efectuată la Spitalul Medical Park din Istanbul, Flavia este complet vindecată.

Totul a început încă din primele zile de viaţă, când părinţii au observat că bebeluşa lor nu lua în greutate şi respira greu. Aceştia au plecat în Vaslui pentru a efectua un set de analize amănunţite, iar rezultatul investigaţiilor medicale au scos în evidenţă un adevăr greu de suportat pentru părinţi: frumoasa lor fetiţă s-a născut cu 2 găuri în inimă, malformaţie care îi punea viaţa în pericol. În zilele următoare, Flavia a suferit prima criză serioasă, iar părinţii au chemat ambulanţa. A fost intubată imediat şi trimisă în regim de urgenţă la un spital din Iaşi. Acolo au stat 3 săptămâni, doctorii au recomandat schimbarea alimentaţiei, iar bebeluşa a început să ia în greutate, 400 de grame într-o lună.

Din Iaşi, Flavia a fost transferată la un alt spital din Tg. Mureş, iar acolo doctorii au depistat 6 boli serioase ale organismului. Tot acolo a aflat de o a treia gaură în inimă şi că are o singură valva. Li s-a recomandat să efectueze o operaţie pe cord, de corecţie a malformaţiilor, şi asta cât mai repede, deoarece starea de sănătate a Flaviei se agrava pe zi ce trece.

Părinţii au fost nevoiţi să plece din Spitalul din Tg. Mureş, întrucât nu mai erau locuri, iar din cauza gravităţii bolii, aceştia au decis să se îndrepte către o clinică din străinătate. Au depus dosarul medical la mai multe clinici din Austria, Germania şi Turcia, iar răspunsul a venit în câteva zile de la Spitalul Medical Park din Istanbul, unde medicii turci i-au spus că îi pot salva copila.

S-au urcat în primul avion spre Istanbul, iar în data de 19 iulie a fost internată la Spitalul Medical Park. După 8 zile de investigaţii, analize amănunţite şi multe emoţii, fetiţa a fost supusă intervenţiei chirurgicale pe cord, operaţie care a durat cinci ore. Imediat după operaţie, starea Flaviei s-a îmbunătăţit considerabil, iar acum este în afara oricăui pericol şi se poate bucura de viata.

Contact

Reprezentant Romania al Grupului International Medical Park

0727593533

office@medicalparkromania.com

 

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
image

Cinci ani a fost hranit printr-un tub. Dupa o operatie de 18 ore, se bucura din nou de gustul ciocolatei

Acum cinci ani, Maxim Gavrilenco a baut, din neatentie, o substanta toxica depozitata in garaj, care i-a ars esofagul. Din acel moment, baiatul a spus “adio” locului de joaca si prietenilor si a inceput sa isi petreaca timpul prin spitale si sali de operatii, fiind hranit printr-un tub care i-a perforat trupul firav.

Dupa multi ani de chin, baiatul a primit o noua sansa la o viata normala, fiind supus unei operatii de reconstructie a esofagului, interventie care a avut loc la Spitalul Medical Park din Istanbul. Procedura chirurgicala, efectuata de doctorul Pelin Oguzkurt, a fost una complexa si foarte riscanta, a durat 18 ore si a presupus completarea esofagului compromis cu o bucata din intestinul gros. Imediat dupa operatie, starea de sanatatea a baiatului de 11 ani s-a imbunatatit radical si a inceput sa planga de bucurie cand a resimtit pentru prima data, dupa multi ani, gustul unui ciocolate.

Interventia chirurgicala a costat 30.000 de Euro, iar costurile au fost acoperite din fondurile proiectului international „You’ll never walk alone!”, organizat de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Google, Spitalul Medical Park din Istanbul si Agentia de PR Plus Communication. De altfel, proiectul umanitar a fost nominalizat la Gala Societatii Civile.

Pentru mai multe informatii despre acest caz sau despre proiectul international, sunati la 0727593533 (reprezentant Romania al Medical Park) sau contactati-ne prin e-mail, la office@salveazaoinima.ro.

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
image

Peste 20.000 de români l-au ajutat pe Vladimir să învingă CANCERUL!

Peste 20.000 de români l-au ajutat pe Vladimir să învingă CANCERUL!

După o operaţie foarte dificilă şi multe luni de tratament cu citostatice, Vladimir Bivol, băiatul de doar 8 ani din Republica Moldova, a primit vestea cea mare de la medici Clinicii Medical Park din Istanbul: a învins cancerul.

La salvarea copilului au contribuit peste 20.000 de români, care s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri lansată, în mediul online, de Asociaţia “Salvează o inimă”. Mişcaţi de tragica poveste a lui Vladimir, românii au donat din puţin pe care-l au, astfel încât, în timp record, s-au strâng cei 90.000 de Euro destinaţi pentru operaţie şi tratament.

Cumplita boală de care suferea băiatul, Tumora Wilms (Nefroblastom), un tip agresiv de cancer renal, reprezintă 6% dintre totalul tumorilor solide şi 95% din tumorile maligne renale şi afectează, în special, copiii. Cancerul începe să se formeze atunci când copilul este încă în uter, ca urmare a faptului că unele celule ale rinichilor nu se dezvoltă în mod corespunzător. Celulele anormale se multiplică în starea lor primară şi formează o tumoră, care este de obicei detectabilă la vârsta de trei sau patru ani.

“Trăiesc o bucurie de nedescris! Când am aflat că sufăr de cancer, am început să plâng şi credeam că viaţa mea s-a sfârşit. Ultima fărâmă de speranţă s-a adus atunci când doctorii din Chişinău mi-au spus că am şanse foarte mici să înving această boală. Nu mi-am pierdut însă speranţă şi am apelat la mai multe clinici din străinătate. Am primit răspuns favorabil din Istanbul. Pe această cale doresc să mulţumesc din sufletul atât specialiştilor de la Medical Park care mi-au salvat viaţă, cât şi oamenilor cu suflet mare care m-au susţinut”, declară Vladimir Bivol.

Campania s-a desfăşurat pe platforma de donaţii online a Asociaţiei “Salvează o inimă”, https://salveazaoinima.ro/campaigns/vladimir-bivol/.

Interventia chirurgicala a costat 30.000 de Euro, iar costurile au fost acoperite din fondurile proiectului international „You’ll never walk alone!”, organizat de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Google, Spitalul Medical Park din Istanbul si Agentia de PR Plus Communication. De altfel, proiectul umanitar a fost nominalizat la Gala Societatii Civile.

Pentru mai multe informatii despre acest caz sau despre proiectul international, sunati la 0727593533 (reprezentant Romania al Medical Park) sau contactati-ne prin e-mail, la office@salveazaoinima.ro.

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
image

Dupa un an de chin, Vladut a invins cancerul! “Cateodata imi venea sa renunt la lupta, dar acum sunt in culmea fericirii ca nu am renuntat!”

Cand nu mai spera ca durerile crunte vor disparea, medicul i-a spus: “Ai invins cancerul! Poti pleca linistit acasa!”. Este povestea fericita a Vlad Ceban, un baiat de numai 13 ani care a primit, anul trecut, chiar de ziua lui, un cadou hidos de la viata: a fost diagnosticat cu cancer osos, una dintre cele mai dureroase forme ale acestei maladii.

Totul a pornit in 2016, de la niste dureri de spate inexplicabile, iar rezultatele tomografice computerizate au relevat adevarul crunt. “Ma iertati, doamna Ceban, am depistat la fiul dumneavoastra o tumoare la osul sacru” – aceastea au fost cuvintele care au incremenit-o pe mama copilului. De atunci incolo, mama nu a mai auzit nimic, simtea ca toata viata ei s-a oprit in loc si ca toata lumea ei se destrama. Cum ii putea spune baiatului ei drag, care era asteptat de toti prietenii lui sa sarbatoreasca aniversarea celor 12 ani, ca viata a fost nedreapta cu el? Desi avea ochii plini de lacrimi si sfasiata de durere, mama i-a spus cu un ton bland ca nu e nimic grav si ca trebuie sa urmeze un tratament de lunga durata pentru a se face bine.

A mai cerut o a doua opinie medicala, sperand ca totul e doar un cosmar, dar si biopsia a pus confirmat verdictul initial. Medicii din Republica Moldova erau extrem de rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire, insa inima de mama refuza sa renunte la lupta. A dat zeci de telefoane si e-mail-uri la clinici din strainatate, insa fara mare succes, deoarece costurile se ridicau la 150.000 – 250.000 de Euro. Speranta Rodicai a renascut atunci cand a fost sunata de Spitalul Medical Park din Istanbul si a aflat ca sansele lui de supravietuire sunt foarte mari daca Vladut incepe de urgenta tratamentul, iar costurile se ridica la 86.000 de Euro, bani care pot fi platiti in rate.

Dupa doar cateva zile, Vladut a ajuns cu mama lui in Istanbul, unde a inceput sedintele de chimioterapie. Desi suporta foarte greu procedurile, nu lasa impresia ca il doare si zambea mereu. Cele sase sedinte cu citostatice i-au micsorat semnificativ tumoarea, iar medicii au decis sa il opereze. Interventia chirurgicala a fost extrem de complicata si riscanta, dar s-a finalizat cu un mare succes: tumoarea a fost inlaturata in intregime, iar sedintele de radioterapie au inlaturat si cea mai mica urma a cancerului.

Vlad Ceban: “Cateodata imi venea sa renunt, dar ma bucur ca nu am facut-o”

Aflat in culmea fericirii dupa ce a aflat minunata veste, Vlad aminteste ca a trecut prin multe momente critice, in procesul lui de vindecare, in care ii venea sa renunte la lupta, insa se uita in ochii mamei lui, citea noapte pe ascuns miile de mesaje pe care le primea pe Facebook, si nu voia sa dezamageasca pe nimeni. Era mereu cu zambetul pe buze cand erau oameni in preajma, dar izbucnea in plans cand ramanea singur. “A fost cea mai mare incercare a vietii mele, cateodata aveam sentimentul ca nu o sa ies viu din toata experienta aceasta. Cateodata imi venea sa renunt la lupta, insa nu ma lasa inima. Cum sa renunt cand zeci de mii de oameni se roaga pentru mine si si-au pus speranta in Dumnezeu ca o sa ma fac bine? Cum sa renunt cand stiu ca mama nu dormea cu noptile si statea in genunchi la capataiul meu rugandu-se sa apara o minune? Ma durea, strangeam din dinti, dar zambeam mereu pentru ca nu voiam ca persoanele mele dragi mie sa stie cat de rau ma doare. Cand am aflat vestea de la minunatul doctor Ceyhun Bozkurt ca am invins cumplita boala, am plans de fericire. Acum ma bucura nespus ca nu am renuntat la lupta si ca toate cosmarurile mele au disparut ca prin minune”, declara Vlad Ceban, baiatul de 13 ani care a invins cancerul.

Campanie de strangere de fonduri sprijinita de peste 20.000 de oameni din Romania si din Republica Moldova

Zeci de mii de romani si moldoveni au fost sensibilizati, pe retelele de socializare, de drama prin care trece Vladut si au donat pentru salvarea lui. Campania de strangere de fonduri a fost organizata, in mediul online, de Asociatia “Salveaza o inima” din Romania, in parteneriat cu Fundatia “Sf. Gheorghe” din Republica Moldova (Caritate.md). In timp record, au fost achitate costurile medicale pe o perioada de un an, in valoare de 86.000 de Euro.

Costurile au fost acoperite din fondurile proiectului international „You’ll never walk alone!”, organizat de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Google, Spitalul Medical Park din Istanbul si Agentia de PR Plus Communication. De altfel, proiectul umanitar a fost nominalizat la Gala Societatii Civile.

Pentru mai multe informatii despre acest caz sau despre proiectul international, sunati la 0727593533 sau contactati-ne prin e-mail, la office@medicalparkromania.com

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
image

Zeci de mii de oameni au luptat alaturi de David, iar micutul i-a rasplatit: a invins CANCERUL!

Anul trecut, Silvia Gidei astepta cu nerabdare ziua de 8 Martie, pentru a primi cadouri de la cei doi barbati din viata ei: sotul si micutul lor David. Din nefericire, acea zi a fost cea mai urata din viata lor, medicii dandu-le o veste cumplita: baietelul suferea de o forma severa de cancer renal, iar existenta lor s-a transformat rapid intr-un cosmar.

Se ruga la Dumnezeu sa nu fie adevarat, sa fie doar un vis grotesc, iar in ziua urmatoare sa se trezeasca alaturi de David, sanatos si energic asa cum il stia inca de la nastere. A urmat un lung sir de analize, investigatii, tomografii, insa rezultatele au confirmat diagnosticul initial: neuroblastom. Recomandarea medicilor a fost inceperea sedintelor de chimioterapie in regim de urgenta, iar cum in Republica Moldova nu exista aparatura medicala adecvata, familia Gidei a luat drumul Turciei.

Au ajuns la Spitalul Medical Park din Istanbul, acolo unde au mai fost salvati sute de copii care sufereau de aceeasi boala, cu mari sperante ca viata le va oferi si vesti mai bune. Doctorii au hotarat schimbarea schemei de tratament, crescand doza de citostatice, iar tumora incepea sa scada in dimensiuni, dar 9% din maduva osoasa era deja afectata.
Au urmat trei sedinte de chimioterapie foarte agresive pentru corpul fragil al micutului, avea aproape zilnic dureri de oase, diaree, stomatita si febra, insa David infrunta durerea cu zambetul pe buze, dandu-le sperante tuturor, mai ales parintilor. Rezultatele nu au incetat sa apara, iar tumora scazuse cu 20%, suficient de mult pentru a fi supus interventiei chirurgicale pentru extirparea ei. Operatia a durat 10 ore, cele mai lungi ore din viata parintilor, dar doctorul le-a comunicat succesul interventiei, printr-un zambet. Dupa o saptamana de la operatie, David era mai vioi ca niciodata, se juca pe holurile spitalului cu alti copii si le transmitea tuturor o stare pozitiva, iar parintii au putut sa-si mai traga sufletul. Imediat dupa aceea, David a inceput tratamentul MIBG, specific pentru neuroblastom, si transplantul cu celule stem, pentru renegerarea celulara. Recuperarea era mai rapida decat se asteptau medicii, celulele noi incepusera sa se inmulteasca, sistemul imunitar era din nou puternic, iar dupa un an si jumatate de lupta crancena, David a iesit invingator in lupta cu cancerul.

Mama lui David: “Nu credeam vreodata ca oamenii pot sa ofere atat de multa iubire…”

Extrem de emotionata si bucuroasa in acelasi timp, mama lui David a tinut sa multumeasca zecilor de mii de oameni care s-au rugat si au donat pentru salvarea copilului. Costurile tratamentului, in valoare de 76.000 de Euro, au fost acoperite gratie unei campanii de strangere de fonduri derulate in mediul online de Asociatia “Salveaza o inima” din Romania si Fundatia “Sfantul Gheorghe” (Caritatea.md) din Republica Moldova.

“Salvarea ingerasului meu David m-a renascut. Simt ca sunt alt om, un om cu adevarat implinit si fericit. Cand am aflat cumplita veste, mi-am pierdut sufletul, nu mai simteam nimic bun, ci doar o durere enorma, un gol imens. Au renascut sperantele atunci cand am gasit pe Internet povesti cu copii care au fost salvati de neuroblastom si am sunat imediat pentru programare. Stiam ca vor fi costuri mari, stiam ca va trebui sa vindem tot, dar nu ne pasa. Voiam doar sa ne vedem copilasul sanatos. Nimic altceva nu mai conta in viata noastra. Apoi s-a produs un miracol in viata noastra: au aparut doi oameni minunati, apoi patru, apoi opt, apoi 100, apoi 1.000, apoi zeci de mii de oameni, care ne-au sprijinit neconditionat, atat financiar, cat mai ales moral. Chiar daca nu ii cunosteam, ii simteam aproape de noi, ii simteam ca parte din frumoasa noastra familie. Primeam zilnic mesaje de incurajare, ne uitam zilnic pe platforma de donatii a campaniei si vedeam cum oamenii doneaza pentru salvarea micutului nostru. Am simtit realmente cum Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile, am simtit cum Dumnezeu vrea sa mi-l redea pe David. Nu credeam vreodata ca oamenii pot sa ofere atat de mult iubire! Datorita oamenilor cu suflet mare, copilul meu si-a recapatat sanatate, iar un viitor stralucit il asteapta. Nu voi putea vreodata sa va multumesc suficient pentru tot ceea ce ati facut pentru noi”, declara Silvia Gidei, mama lui David.

Campania de strangere de fonduri pentru David s-a desfasurat pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/david-gadei/.

Pentru mai multe informatii despre acest caz sau despre proiectul international, sunati la 0727593533 sau contactati-ne prin e-mail, la office@medicalparkromania.com

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

Vladimir Bivol a invins CANCERUL!!!

După o operaţie foarte dificilă şi multe luni de tratament cu citostatice, Vladimir Bivol, băiatul de doar 8 ani din Republica Moldova, a primit vestea cea mare de la medici Clinicii Medical Park din Istanbul: a învins cancerul.

La salvarea copilului au contribuit peste 20.000 de români, care s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri lansată, în mediul online, de Asociaţia “Salvează o inimă”. Mişcaţi de tragica poveste a lui Vladimir, românii au donat din puţin pe care-l au, astfel încât, în timp record, s-au strâng cei 90.000 de Euro destinaţi pentru operaţie şi tratament.

Cumplita boală de care suferea băiatul, Tumora Wilms (Nefroblastom), un tip agresiv de cancer renal, reprezintă 6% dintre totalul tumorilor solide şi 95% din tumorile maligne renale şi afectează, în special, copiii. Cancerul începe să se formeze atunci când copilul este încă în uter, ca urmare a faptului că unele celule ale rinichilor nu se dezvoltă în mod corespunzător. Celulele anormale se multiplică în starea lor primară şi formează o tumoră, care este de obicei detectabilă la vârsta de trei sau patru ani.

(mai mult…)

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

© Copyright 2017 Medicalpark Romania. Toate drepturile sunt rezervate. Website-ul este realizat de Agentia de PR Plus Communication