Menu
X
image

CONSULT GRATUIT: Pe 19 iulie 2018, un renumit doctor ortoped al Medical Park vine in Constanta.

Pe 19 iunie 2018, Prof. dr. Sami Sokucu, unul dintre cei mai cunoscuti doctori ortopezi din Turcia, vine in Constanta, pentru a oferi consultatii GRATUITE. Intalnirea are loc la biroul din Romania al Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia – mun. Constanta, bd. Mamaia nr. 231, etaj 3 (interfon 033). Pentru programari, sunati la 0727.593.533 sau e-mail la office@medicalparkromania.com.

Despre prof. dr. Sami Sokucu

Sami Sokucu este profesor asociat şi reputat doctor în Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului VM Medical Park Florya din Istanbul. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea din Istanbul „Cerrahpaşa” în anul 2003 şi s-a specializat, în perioada 2004 – 2010 în ortopedie şi traumatologie la T.C. Ministry of Health, Taksim Education and Research Hospital.

Este membru al Boardului European de Ortopedie şi Traumatologie şi al Asociaţiei de Artroplastie pentru Şold şi Genunchi din 2014, membru al Consiliului Educaţional de Ortopedie şi Traumatologie din Turcia din 2010 şi al Asociaţiei Turce de Ortopedie şi Traumatologie din 2005.

A publicat 46 de articole ştiinţifice în reviste cotate la nivel internaţional în domeniul de expertiză.

Despre Grupul de Spitale Medical Park

Ne-am lansat în anul 1995, iar la ora actuală Grupul Medical Park deserveşte pacienţi în 25 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, având peste 428.500 mp, 166 de săli de operaţie, 3506 paturi şi peste 11.000 de angajaţi. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”.

Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. 

Anticipăm să devenim un centrul medical de renume mondial. Echipele noastre medicale de la toate Spitalele Medical Park şi-au dat angajamentul să conducă spre un viitor al domeniului medical prin furnizarea la cel mai înalt nivek de servicii pentru pacienţii noştri şi familiile lor. 

Misiunea noastră este de a împărtăşi expertiza noastră la nivel înalt, la cele mai accesibile preţuri. Investim continuu în resursele noastre umane, în tehnologii şi facilităţi medicale, fără a face compromisuri pe codul de etică medicală sau a drepturilor pacienţilor. Din anul 2016, România face parte din Grupul Medical Park.

 

Medical Park in România

Oficiul nostru din România se află în mun. Constanţa, bd. Mamaia nr. 231, et. 3, interfon 033. Puteţi contacta reprezentantul nostru din România la numărul de telefon 0727.593.533 sau prin e-mail la office@medicalparkromania.ro

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
image

Medical Park – Estetica si chirurgie plastica

Rinoplastie

Spitalizare: 1 zi la Spitalul International „Medical Park” din Istanbul. Programari la 0727593533

Examinarea în ambulatoriu: în termen de 6 zile de la externare

Operația de rinoplastie sau chirurgie nazală, uneori numită „remodelare a nasului”, îmbunătățește aspectul și proporția nasului, armonia facială și încrederea în sine. Chirurgia nasului poate, de asemenea, să corecteze respirația afectată cauzată de anomaliile structurale ale nasului.

Ridicarea sânilor (Breast Lift)

Spitalizare: 1 zi la Spitalul International „Medical Park” din Istanbul. Programari la 0727593533

Examinarea în ambulatoriu: în termen de 6 zile de la externare
In mod obisnuit, operatia de ridica si mentine sanii prin eliminarea excesului de piele si strangerea tesutului inconjurator pentru a remodela si a sustine noul contur al sanului.

Liposucţia (2 – 4 zone ale corpului)

Spitalizare: 1 zi la Spitalul International „Medical Park” din Istanbul. Programari la 0727593533

Examinarea ambulatorie: în termen de 4 zile de la externare

Liposucția slăbește și transformă zonele specifice ale corpului prin îndepărtarea depunerilor excesive de grăsime, îmbunătățind conturul corpului și proporția și, în cele din urmă, îmbunătățind imaginea de sine.

Blefaroplastia (pleoapele)

Spitalizare: 1 zi la Spitalul International „Medical Park” din Istanbul. Programari la 0727593533

Examinarea ambulatorie: în termen de 5 zile de la externare

Blefaroplastia îmbunătățește apariția pleoapelor superioare, a pleoapelor inferioare sau ale ambelor categorii. Oferă un aspect întinerit zonei înconjurătoare a ochilor, făcându-vă să vă arăți mai odihnă și mai atentă

Mărirea sau micşorarea sânilor

Spitalizare: 1 zi la Spitalul International „Medical Park” din Istanbul. Programari la 0727593533

Examinarea ambulatorie: în termen de 5-6 zile de la externare

Mărirea sânilor este plasarea chirurgicală a implanturilor mamare pentru a mări plenitudinea și proiecția sânilor sau pentru a îmbunătăți simetria sânilor. Sânii prea mari pot determina unele femei să aibă atât probleme de sănătate, cât și probleme emoționale. În plus față de problemele legate de imaginea de sine, puteți suferi, de asemenea, dureri fizice și disconfort.

Lifting complet al feţei

Spitalizare: 1 zi la Spitalul International „Medical Park” din Istanbul. Programari la 0727593533

Examinarea în ambulatoriu: în termen de 7 zile de la externare

Dacă vă deranjează semnele de îmbătrânire în față, operația de facelift poate fi potrivită pentru dvs. Tehnic cunoscut sub numele de rhytidectomy, facelift este o procedura chirurgicala pentru a imbunatati semnele vizibile de imbatranire in fata si gat.

 

 

 

Despre Medical Park

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume. Din 2016, Romania face parte din Grupul International de Spitale Medical Park din Turcia. Pentru programari, contactati reprezentantul nostru din Romania la 0727593533.

image

(VIDEO) Varicele, tratate in doar 10 minute!

Statul la birou o perioada indelungata sau, dimpotriva, prea mult timp petrecut in picioare sunt principalele motive pentru care apar varicele. Ele dau batai de cap tot mai multor persoane. Potrivit statisticilor, cel putin jumatate din populatia feminina sufera de aceasta afectiune. Foarte multe dintre acestea refuza, insa, sa se trateze de frica operatiei.

Din fericire, acum este posibil ca venele varicoase sa fie tratate fara anestezie, fara operatie si fara durere… totul printr-o procedura care dureaza, nici mai mult, nici mai putin, de 10 minute.

Una dintre cele mai intalnite probleme de sanatate atunci cand vorbim despre picioare sunt varicele. In functie de marime si localizare, aceste pot fi clasificate, iar tratamentul lor poate varia. Cel mai des recomandat tratament este interventia chirurgicala, interventie de care foarte multe persoane se tem.

Tratarea varicelor se face acum printr-o metoda mult mai simpla si nedureroasa care rezolva problema in doar 10 minute. Pacientul nu mai are nevoie de internare. In cele mai multe cazuri, principalul confort al varicelor este cel de ordin estetic.

Comparativ cu interventia chirurgicala, acest tratament este mult mai rapid. Grupul International de Spitale din Turcia este unul dintre putinele centre medicale unde se poate realiza aceasta procedura. Pentru programari si detalii, contactati reprezentantul nostru din Romania, la 0727593533 sau prin e-mail – office@medicalparkromania.com

FOTOGRAFII – INAINTE SI DUPA PROCEDURA

(VIDEO) Sute de români preferă să se trateze, anual, la Spitalele Medical Park din Turcia

Românii îşi doresc un sistem de sănătate sigur şi de calitate. Din nefericire, însă, de multe ori, pentru a avea parte de el, e nevoie să meargă „la privat”. Mai nou, mii de români preferă să se trateze în străinătate. Turcia, spre exemplu, este în topul preferinţelor. O echipă Prima Tv a mers în vizită la câteva spitale din Istanbul, la Grupul International de Spitale Medical Park, pentru a vedea de ce tot mai mulţi oameni preferă să meargă acolo. Aparatura modernă, condiţiile bune din spital, medicii de prestigiu sau atenţia pe care personalul medical o acordă pacientului sunt doar câteva dintre motive.

Pentru a beneficia GRATUIT de a doua opinie a doctorilor Medical Park din Turcia, contactati reprezentantul nostru din Romania, la 0727593533 sau office@medicalparkromania.com.

Atunci când vorbim despre medicină, Turcia a devenit în ultimii ani una dintre cele mai puternice şi relevante sisteme de sănătate ale lumii. Iar din acest motiv, mii de români aleg anual să meargă aici pentru tratarea unor suferinţe grave, precum cancerul. O decizie justificată, am putea spune, dacă stăm să ne uităm cum arată actul medical în acestă ţară.

Condiţiile excepţionale din spitale sunt cele care fac prima diferenţă. Clinica arată mai degrabă cu un hotel de lux, iar ordinea şi curăţenia sunt la ele acasă. Mergem mai departe şi ajungem într-un salon în care sunt internaţi pacienţii.

În timp ce în unele spitale de la noi pacientul poate să ajungă cu o boală şi să plece acasă…cu mai multe din cauza infecţiilor intraspitaliceşti, aici, totul pare despris dintr-un film. Nu este însă decât realitatea pe care o trăiesc zeci de mii de pacienţii veniţi în Turcia la tratament.

Amabilitatea personalului medical face, de asemenea, o mare diferenţă. Atât medicii, cât şi asistentele sunt foarte prietenoşi cu pacientul şi familia lui. Sistemul lor de sănătate a devenit renumit şi pentru că unele dintre cele mai prestigioase nume din medicină profesează aici. Astfel, Turcia a devenit foarte atractivă atât pentru pacienţi, ci şi pentru medici. Spitalele dispun de un departament care se ocupă special de pacienţii veniţi din străinătate, care odată ajunşi aici se bucură de cazare, transport de la aeroport şi asistenţă în limba maternă.

image

Prostatita este o boala care afecteaza negativ milioane de barbati din intreaga lume

Prostatita este o boala specifica barbatului, iar cel mai important factor de risc este varsta. Se constata ca aceasta boala are o incidenta asupra 90% dintre barbatii care ating varsta de 80 de ani, iar pacientii nu ar trebui sa ezite in privinta tratamentului, considera doctorul turc Cemalettin Cengiz Beyaz, specialist in urologie al Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Boala de proastata se refera la cresterea glandei prostatei si urinarea necontrolata. Incepand cu de 40 sau 50 de ani, pot aparea primele simptome usoare de incontinenta urinara, iar cu timpul, din cauza bolii, aceste simptome devin tot mai incorfortabile. Doctorul turc considera ca urinarea din picioare nu creste riscul bolii de prostate, in timp ce urinarea fortata poate cauza o crestere a riscului de hernie abdominala.

Care sunt simptomele bolii?

In opinia specialistului de la Medical Park, in cazul bolii de proastata, apar urmatoarele simptome: urinare deasa, trezire noaptea pentru a urina mai mult decat o singura data, dificultate de a urina, intarziere la inceputul urinarii, senzatia brusca de a urina, reducere ritmului de urinare si senzatia ca vezica inca nu este complet golita. Uneori, pacientii apeleaza la specialistii urologi pentru ca nu pot urina direct, iar atunci se recomanda montarea unei sonde.

Cum este diagnosticata boala prostatica?

In urma cresterii prostatei, una sau mai multe simptome mentionate mai sus sunt suficiente pentru a putea diagnostica boala. “Atunci cand pacientii ne contacteaza, de regula investigam diagnosticul diferential al altor boli. Analiza sanguina este necesara pentru a evalua functia renala si pentru a investiga o boala maligna in prostata. Prin analiza urinei, este investigata prezenta infectiei care poate duce la simptome similare in tractul urinar. Examenul fizic determina consistenta si marimea estimata a prostatei. Testele urinare pot fi efectuate pentru a evalua fluxurile de urina si volumul rezidual de urina. In cele din urma, volumul prostatei poate fi masurat prin ultrasonografie. In afara de acestea, se evalueaza prezenta de piatra sau tumori in tractul urinar si vezica urinara si daca exista largirea rinichilor din cauza extinderii prostate”, explica doctorul Cemalettin Cengiz Beyaz, specialist in urologie al Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Metodele de tratament

Medicul urolog considera ca la absolut la toti pacientii se recomanda modificari ale stilului de viata, cum ar fi renuntarea la alcool, cofeina, reducerea dietetica a condimentelor si a alimentelor acide, restrictionarea aportului de lichid in orele de seara si cresterea activitatilor fizice.

“In functie de gravitatea afectiunilor, pot fi initiate tratamente cu medicament unic sau dublu. Chirurgia de prostata poate sa apara atunci cand tratamentul medicamentos este inadecvat. In aceasta faza, este util sa vorbim cu pacientul pentru a decide operatia, dar absolut in doua cazuri este necesara o interventie chirurgicala. Acestea cazuri sunt: formarea de piatra in vezica urinara din cauza maririi prostatei, dezvoltarea insuficientei renale cauzate de extinderea prostatei. Astazi, nevoia de interventie chirurgicala deschisa pentru prostata a fost redusa considerabil. Cu toate acestea, la pacientii cu o prostata foarte mare, inca este de actualitate chirurgia deschisa. Operatiile inchise ale prostatei se pot face cu metode diferite, cum ar fi laser, plasmakinetic, cauterizare”, declara doctorul Cemalettin Cengiz Beyaz, specialist in urologie al Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Pentru a beneficia GRATUIT de a doua opinie a medicilor nostri, contactati reprezentantul nostru din Romania, la 0727593533.

Grupul International de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat in anul 1995, iar la ora actuala acesta deserveste pacienti in peste 30 de spitale situate in 17 orase din Turcia. In momentul de fata este actorul principal al sectorului medical, fiind tratati peste 70.000 pacienti din intreaga lume. Indiferent de statul social si economic, serviciile de acces la asistenta medicala la standarde internationale sunt bazate de principiul „sanatate pentru toti”. Medical Park monitorizeaza indeaproape tehnologii de inalta clasa si metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, isi propune sa serveasca drept model in stiinta si practici inovatoare. Grupul continua adaugarea de noi membri, in conformitate cu principiul „este dreptul fiecarui popor de a trai sanatos si sa aiba acces la serviciile de sanatate”. Din anul 2016, Romania face parte din Grupul International Medical Park.

image

Iubesc copiii mai mult ca orice si isi dedica viata in totalitate lor …

Iubesc copiii mai mult ca orice si isi dedica viata in totalitate lor. Sapte zile din sapte incearca sa le readuca sanatatea si zambetul pe buze. Lor, copiilor bolnavi de cancer. Vorbim despre medicii oncologi (n. red – ai Grupului International de Spitale „Medical Park” din Turcia), pe mana carora ajung anual zeci de micuti din tara noastra. Si nu pentru ca noua ne-ar lipsi doctorii dedicati si pregatiti, ci pentru ca ne lipsesc conditiile decente si infrastructura medicala.

El este unul dintre medicii oncologi din Turcia care ofera o a doua sansa copiilor bolnavi de cancer. Inclusiv copiilor romani diagnosticati cu aceasta boala cumplita. A terminat facultatea in Turcia, s-a specializat in Statele Unite ale Americii si in Franta. Sectia de oncologie i-a devenit a doua casa de ani buni.

Aproape zi de zi, medicul se afla printre copiii pe care nu ii priveste ca pe niste pacienti, ci ca pe copiii lui. Incearca din rasputeri sa le aline suferintele. Cu fiecare in parte leaga prietenii strasnice.

Dincolo de medici dedicati si pregatiti, micutii bolnavi de cancer au alaturi si psihologi.

Pana acum, zeci de copii care au ajuns pe mana medicilor turci au invins cancerul. O mare contributie in procesul vindecarii a avut-o si aparatura medicala ultramoderna.

Acest robot, spre exemplu, care a costat un milion si jumatate de euro si care a fost fabricat in Italia, masoara tratamentul de chimioterapie.

Asemenea roboti mai exista in Germania, Japonia si Statele Unite ale Americii. Sursa: Prima TV

Pentru a beneficia de opinia specialistilor de la Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia , va rugam sa trimiteti actele medicale directorului pe Romania al Spitalului Medical Park, la 0727593533 (prin Whatsapp) sau prin e-mail la office@medicalparkromania.com, aura.tasente@medicalpark.com.tr.

Grupul International de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat in anul 1995, iar la ora actuala acesta deserveste pacienti in peste 30 de spitale situate in 17 orase din Turcia. In momentul de fata este actorul principal al sectorului medical, fiind tratati peste 70.000 pacienti din intreaga lume. Indiferent de statul social si economic, serviciile de acces la asistenta medicala la standarde internationale sunt bazate de principiul „sanatate pentru toti”. Medical Park monitorizeaza indeaproape tehnologii de inalta clasa si metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, isi propune sa serveasca drept model in stiinta si practici inovatoare. Grupul continua adaugarea de noi membri, in conformitate cu principiul „este dreptul fiecarui popor de a trai sanatos si sa aiba acces la serviciile de sanatate”. Din anul 2016, Romania face parte din Grupul International Medical Park.

image
9 luni ago Noutăți

Avantajele chirurgiei cardiace minim invazive

In prezent, pacientii pot suferi interventii chirurgicale care nu presupun taierea sternului si, in plus, isi pot reveni la normal mai rapid decat in cazul interventiilor traditionale. Denumirea acestei tehnicii minune este Chirurgia Cardiaca Invaziva Minima.

Prof. univ. dr. Ali Civelek, medic specialist in medicina cardiovasculara in cadrul Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia, ne atrage atentia asupra faptului ca afectiunile cardiace reprezinta inca una dintre cele mai mari probleme de sanatate, cu toate ca stiinta medicinii s-a dezvoltat atat de mult in ultimii ani si ne relateaza urmatoarele: “afectiunile cardiace coronariene reprezinta un numar mare al afectiunilor pacientilor din grupa de varsta a adultilor, iar afectiunile valvelor cardiace si dilatatiile vasculare denumite anevrisme reprezinta de asemenea alte afectiuni importante ale pacientilor adulti”.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei au fost obtinute rezultate importante si in tratamentele afectiunilor cardiace. In prezent, unele afectiuni cardiace sunt tratate fara a mai fi necesara interventia chirurgicala. Pentru tratarea afectiunilor cardiace coronariene serioase, afectiunilor valvelor cardiace si anevrismelor aortice inca mai sunt necesare interventiile chirurgicale.

Recuperare foarte rapida

In paralele cu dezvoltarile tehnologice pentru tratamentele nechirurgicale, au fost inregistrate o serie de progrese si in ceea ce priveste tratamentele chirurgicale ale afectiunilor cardiace. Cea mai importanta dintre acestea este „Chirurgia cardiaca minim invaziva”. Procesul de recuperare dupa o operatie de inima este mai lung in comparatie cu alte operatii. Revenirea pacientilor la activitatile fizice normale si munca dureaza o perioada in jur de doua-trei luni. Acesti factori i-au stimulat pe specialisti in a cauta metode cu reusita la fel de mare ca si metodele traditionale dar in care pacientii se pot recupera mai rapid. Asa a fost descoperita chirurgia cardiaca minim invaziva.

Metoda traditionala presupune oprirea inimii

In timpul operatiilor de inima traditionale, sternul este taiat si astfel se ajunge la inima. In acest timp pacientul este conectat la un aparat de sustinere a activitatii inimii si a plamanilor iar operatia este efectuata cu inima oprita. Utilizarea acestei metode presupune nu numai oprirea inimii, ci si a plamanilor, iar sangele pacientului circula prin organele vitale si le oxigeneaza prin aparatul de sustinere a activitatii inimii si a plamanilor. Contactul sangelui pacientului cu un mediu nenatural, poate produce unele reactii in organism dupa operatie si in special rinichii si rareori creierul pot fi afectati de aceasta situatie. Vindecarea sternului taiat dureaza o perioada in jur de 2-3 luni. In aceasta perioada, pacientii sunt obligati sa stea culcati pe spate mult, nu pot sa ridice greutati sau sa conduca masina. Din aceasta cauza, revenirea acestora la serviciu poate dura in jur de 2-3 luni.

“Incizie la nivelul subratului“

Metoda minim invaziva – cunoscuta si sub denumirea de „operatii de inima efectuate prin incizie la nivelul subratului” – presupune o incizie de aproximativ 7 cm efectuata sub sanul pacientului, incizie prin care „fara a mai fi efectuata sectionarea vreunui os”, se ajunge la inima printre coaste. In sectia din Spitalul Medical Park Ordu, se efectueaza cu rezultate foarte bune interventiile coronariene bypass si interventiile la valvele cardiace prin utilizarea acestei metode.

“Interventiile bypass coronariene minim invazive sunt efectuate printr-o incizie efectuata sub sanul stang al pacientului prin care se ajunge la inima pacientului unde artera este accesata cu vedere libera. Interventia coronariana bypass este efectuata in timp ce inima functioneaza fara ca pacientul sa fie conectat la aparatul de sustinere a activitatii inimii si a plamanilor”, afirma reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Recuperarea dupa operatie este mult mai rapida

Metoda minim invaziva are o multitudine de avantaje in comparatie cu chirurgia coronariana bypass.
“In primul rand, sternul pacientului nu este taiat ceea ce face ca recuperarea sa fie mult mai rapida. De asemenea, pacientul nu mai este obligat sa stea culcat pe spate, ci poate sa stea in pozitia in care se simte lejer. Desigur ca aceasta ofera pacientului un confort sporit iar durerea dupa acest tip de interventie este mult mai redusa decat in cazul celeilalte metode. Pacientii pot reveni la activitatile zilnice mult mai rapid si dupa externare pot chiar si sa conduca masina. Interventia este efectuata cu inima in functiune”, explica reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Un al doilea aspect important este ca, in timpul interventiei, pacientul nu este conectat la aparatul de sustinerea activitatii inimii si a plamanilor. Deoarece interventia este efectuata cu inima in functiune, pacientul este protejat de eventualele dezavantaje ale acestui aparat.

Un al treilea avantaj important este faptul ca in timpul interventiei sau dupa aceasta nu este nevoie aproape deloc de sange sau alte substante. In final, pacientii se vindeca mult mai repede si revin la activitate intr-o perioada mult mai scurta. Utilizand aceasta metoda, pot fi efectuate interventii coronariene bypass la 3-4 artere.

Metoda hibrid

O alta metoda, denumita metoda hibrid, este utilizata pentru tratarea pacientilor carora la unele dintre artere nu le poate fi efectuata interventia bypass, prin dispunerea unui stent coronarian prin metoda minim invaziva. Astfel, fie ca este vorba de interventia minim invaziva de bypass coronarian, fie ca este vorba de abordarea hibrida, majoritatea afectiunilor arterelor coronariene pot fi tratate cu succes, explica reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Poate fi utilizata si la inlocuirea valvelor

In cazul interventiilor minim invazive la valvele cardiace, se efectueaza o incizie de data aceasta in partea dreapta a sanului prin care se ajunge la inima. Deoarece in cazul operatiilor de valva inima pacientului trebuie oprita pentru ca valvele sa poata fi accesate, este obligatoriu sa se utilizeze aparatul de sustinere a activitatii inimii si a plamanilor. Pacientul este conectat la aparatul de sustinere in general prin zona inghinala dreapta. Se efectueaza o mica incizie la nivelul arterei si venei din zona inghinala si printr-o canula pacientul este conectat la aparatul de sustinere. In timpul operatiei, se efectueaza o mica incizie la nivelul pieptului prin care se monteaza o camera de luat vederi prin intermediul careia toate operatiunile sunt urmarite pe un ecran mare. Prin aceasta metoda afectiunile valvelor mitrala si tricuspida pot fi fie vindecate fie inlocuite. Orificiile cardiace congenitale pot fi inchise prin intermediul acestei metode, explica reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Fara urme

Chiar daca faptul ca sternul nu este taiat, ceea ce este un aspect destul de important, nu este in faptul singurul. Expresia „minim invaziv” din cadrul acestei metode nu are legatura numai cu taierea pielii sau a sternului, ci cuprinde intregul concept la interventiei. Prin aceasta metoda, traumatizarea inimii este mult redusa. “Cu cat un tesut este mai putin atins, cu atat mai putin va fi traumatizat. Inciziile mici reduc marimea atingerii inimii si astfel inima este mai putin traumatizata. Neutilizarea aparatului de sustinere a activitatii inimii si plamanilor in timpul interventiilor coronariene de bypass, efectuarea bypass-ului cu inima in functiune, neutilizarea de sange sau alte substante face ca procesul de recuperare sa fie si mai rapid. Un alt aspect important este si faptul ca „infectiile de stern” de care majoritatea pacientilor se tem, nu intervin in cazul acestei metode. Si din punct de vedere cosmetic rezultatele sunt perfecte. In special in cazul femeilor, inciziile sunt efectuate sub san iar dupa operatie nu ramane nici un semn”, explica reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Conditia absentei afectiunilor pulmonare

Teoretic vorbind, majoritatea pacientilor care trebuie sa faca operatie la inima pot fi operati cu metoda minim invaziva. Insa este important ca acestia sa nu fi suferit de vreo afectiune pulmonara deoarece accesul la inima se realizeaza printr-o incizie efectuata in partea dreapta sau stanga a pieptului. Lipiturile de la nivelul plamanului pot obstructiona accesul la inima. Si in cazul pacientilor obezi exista probleme asemanatoare. Numarul de artere afectate, localizarea acestora la nivelul inimii se numara printre aspectele importante ce trebuie avute in vedere atunci cand este decisa utilizarea acestei metode la pacientii carora trebuie sa li se efectueze bypass coronarian, explica doctorii.

Vindecare in 3 saptamani in loc de 3 luni

“In cazul operatiilor traditionale de inima, pacientii stau in spital in jur de 6-7 zile si in general isi reiau activitatea dupa 2-3 saptamani. O parte importanta a acestui proces o ocupa perioada de vindecare a sternului care a fost taiat. In cazul interventiilor minim invazive, pacientii raman in spital 4-5 zile dupa care pot fi externati si dupa 3 saptamani isi pot relua activitatea. Pacientii care in cazul operatiei traditionale isi pot relua activitate dupa 3 luni, cu aceasta metoda noua pot reveni complet la activitate, pot face sport si pot efectua in mod normal orice activitate fizica dupa 3 saptamani. Pe scurt, procesul de vindecare este redus de la 3 luni la 3 saptamani”, conchid reprezentantii Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia.

Pentru a beneficia de opinia specialistilor de la Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia , va rugam sa trimiteti actele medicale directorului pe Romania al Spitalului Medical Park, la 0727593533 (prin Whatsapp) sau prin e-mail la office@medicalparkromania.com.

Grupul International de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat in anul 1995, iar la ora actuala acesta deserveste pacienti in peste 30 de spitale situate in 17 orase din Turcia. In momentul de fata este actorul principal al sectorului medical, fiind tratati peste 70.000 pacienti din intreaga lume. Indiferent de statul social si economic, serviciile de acces la asistenta medicala la standarde internationale sunt bazate de principiul „sanatate pentru toti”. Medical Park monitorizeaza indeaproape tehnologii de inalta clasa si metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, isi propune sa serveasca drept model in stiinta si practici inovatoare. Grupul continua adaugarea de noi membri, in conformitate cu principiul „este dreptul fiecarui popor de a trai sanatos si sa aiba acces la serviciile de sanatate”. Din anul 2016, Romania face parte din Grupul International Medical Park.

© Copyright 2017 Medicalpark Romania. Toate drepturile sunt rezervate. Website-ul este realizat de Agentia de PR Plus Communication