Menu
X

Marina Beschieri a invins CANCERUL la Spitalul Medical Park din Istanbul

Marina are 25 de ani, iar pe 17 mai 2017 a fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloida, care avansa foarte rapid in corpul tinerei. Initial, nu sesiza gravita bolii, crezand ca va face fata sedintelor cu chimioterapie in Republica Moldova. Primul ciclu cu chimioterapie a fost PChT „5+2”, fara eficacitate clinica si hematologica, iar ciclul nr. 2, cu doze mici de citarabina intensificat cu doxorubicina a fost acelasi rezultat negativ. Din nefericire, nu a mai putut rezistat al treilea ciclu de chimioterapie, cel din urma avand ca efect secundar lezarea sistemului nervos. Diagnostica cu maladia hematologica maligna, fiind in stare psihologica agravata, familia a decis sa o ia acasa. 

Atunci au luat decizia de a pleca peste hotare, fiind internati la Spitalul Medical Park din Istanbul, unde a inceput tratamentul. Marina a rezistat cu stoicism sedintelor grele de chimioterapie, iar la sfarsitul lunii mai a primit vestea mult asteptata: a invins cancerul! In prezent se afla acasa, in afara oricarui pericol, insa va fi in continuare sub monitorizarea medicilor.

Despre Grupul Medical Park

Ne-am lansat in anul 1995, iar la ora actuala Grupul Medical Park deserveste pacienti in 25 de spitale situate in 17 orase din Turcia. In momentul de fata este actorul principal al sectorului medical, avand peste 428.500 mp, 166 de sali de operatie, 3506 paturi si peste 11.000 de angajati. Indiferent de statul social si economic, serviciile de acces la asistenta medicala la standarde internationale sunt bazate de principiul „sanatate pentru toti”.

Medical Park monitorizeaza indeaproape tehnologii de inalta clasa si metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, isi propune sa serveasca drept model in stiinta si practici inovatoare. Grupul continua adaugarea de noi membri, in conformitate cu principiul „este dreptul fiecarui popor de a trai sanatos si sa aiba acces la serviciile de sanatate”.

Anticipam sa devenim un centrul medical de renume mondial. Echipele noastre medicale de la toate Spitalele Medical Park si-au dat angajamentul sa conduca spre un viitor al domeniului medical prin furnizarea la cel mai inalt nivek de servicii pentru pacientii nostri si familiile lor.

Misiunea noastra este de a impartasi expertiza noastra la nivel inalt, la cele mai accesibile preturi. Investim continuu in resursele noastre umane, in tehnologii si facilitati medicale, fara a face compromisuri pe codul de etica medicala sau a drepturilor pacientilor. Din anul 2016, Romania face parte din Grupul Medical Park.

Zeci de copii bolnavi de cancer, salvati la Medical Park

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

Medicalpark Romania.