Menu
X

Pe 19 iunie 2018, Prof. dr. Sami Sokucu, unul dintre cei mai cunoscuti doctori ortopezi din Turcia, vine in Constanta, pentru a oferi consultatii GRATUITE. Intalnirea are loc la biroul din Romania al Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia – mun. Constanta, bd. Mamaia nr. 231, etaj 3 (interfon 033). Pentru programari, sunati la 0727.593.533 sau e-mail la office@medicalparkromania.com.

Despre prof. dr. Sami Sokucu

Sami Sokucu este profesor asociat şi reputat doctor în Ortopedie şi Traumatologie al Spitalului VM Medical Park Florya din Istanbul. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea din Istanbul „Cerrahpaşa” în anul 2003 şi s-a specializat, în perioada 2004 – 2010 în ortopedie şi traumatologie la T.C. Ministry of Health, Taksim Education and Research Hospital.

Este membru al Boardului European de Ortopedie şi Traumatologie şi al Asociaţiei de Artroplastie pentru Şold şi Genunchi din 2014, membru al Consiliului Educaţional de Ortopedie şi Traumatologie din Turcia din 2010 şi al Asociaţiei Turce de Ortopedie şi Traumatologie din 2005.

A publicat 46 de articole ştiinţifice în reviste cotate la nivel internaţional în domeniul de expertiză.

Despre Grupul de Spitale Medical Park

Ne-am lansat în anul 1995, iar la ora actuală Grupul Medical Park deserveşte pacienţi în 25 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, având peste 428.500 mp, 166 de săli de operaţie, 3506 paturi şi peste 11.000 de angajaţi. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”.

Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. 

Anticipăm să devenim un centrul medical de renume mondial. Echipele noastre medicale de la toate Spitalele Medical Park şi-au dat angajamentul să conducă spre un viitor al domeniului medical prin furnizarea la cel mai înalt nivek de servicii pentru pacienţii noştri şi familiile lor. 

Misiunea noastră este de a împărtăşi expertiza noastră la nivel înalt, la cele mai accesibile preţuri. Investim continuu în resursele noastre umane, în tehnologii şi facilităţi medicale, fără a face compromisuri pe codul de etică medicală sau a drepturilor pacienţilor. Din anul 2016, România face parte din Grupul Medical Park.

 

Medical Park in România

Oficiul nostru din România se află în mun. Constanţa, bd. Mamaia nr. 231, et. 3, interfon 033. Puteţi contacta reprezentantul nostru din România la numărul de telefon 0727.593.533 sau prin e-mail la office@medicalparkromania.ro

Impartaseste informatia cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

© Copyright 2017 Medicalpark Romania. Toate drepturile sunt rezervate. Website-ul este realizat de Agentia de PR Plus Communication